Telefon: 0259.432.156
                 0723.291.676

Email: office@leondar.ro


Contact: 0259.432.156

Ferestre si Usi din PVC, Aluminiu si Lemn


» PVC

Ferestrele si usile din stoc sunt de dimensiuni diferite[#vezilista] si sunt confectionate din profile PVC, clasa A, cu 3 sau 5 camere si sticla termopan LowE. Usile de exterior sunt echipate cu panel ornamental din PVC izolat cu polisterien si sticla termopan.

La comanda, se pot confectiona ferestre si usi la dimensiunile dorite de client cu posibilitatea de a alege culoarea profilului, tipul de sticla si forme atipice.


» Aluminiu

Profil AluminiuProfilele din aluminiu pe care le utilizam pentru producerea ferestrelor sunt marca Profilco si au diferite grade de izolare termica. Pentru cerere de oferta intrati aici.


» eucalipt

Va invitam sa pasiti in lumea tamplariei din eucalipt. Echipa Leondar va ofera orice fel de lucrare in lemn si tamplarie pe care o doriti in interior sau exterior, pentru centre comerciale sau persoane private. Ne face placere sa gasim solutia optima pentru fiecare situatie si nu ne lasam descurajati de o mica provocare!fisierFie ca e vorba de renovarea unei locuinte sau de amenajarea unei constructii noi - precum si a anexelor aferente - societatea noastra vine in intampinarea clientilor cu produse noi si second-hand in domeniul tamplariei PVC, LEMN SI ALUMINIU
- ferestre si usi termopan
- usi de interior
- mobila de baie si bucatarie
- usi de garaj din aluminiu

De asemenea, societatea noastra incurajeaza folosirea resurselor regenerabile ale planetei prin sistemele de incalzire cu panouri solare tip tuburi vidate si cu pompe de caldura.