Telefon: 0259.432.156
                 0723.291.676

Email: office@leondar.ro


Contact: 0259.432.156

Panouri Solare si Pompe de caldura


» Panouri Solare

Sistem Solar Acestea sunt utilizate pentru incalzirea apei menajere si aport la incalzire. Panourile solare sunt echipate cu tuburi vidate si sunt, la ora actuala, cele mai eficiente dispozitive de captare a energiei solare.
Va oferim o gama variata de sisteme complete pentru necesarul de apa calda al locuintei dumneavoastra dar la cerere se pot configura si alte sisteme.Descriere principii de functionare
Lista preturi sisteme completei
Articole si accesorii


» Pompe de caldura

O varianta inteligenta de incalzire a locuintei este cea prin care se face transferul caldurii din mediul inconjurator in interiorul casei, utilizand pompa de caldura. Sistemul de functionare al acesteia, relativ simplu, consta in preluarea caldurii din natura, mai exact a energiei solare, inmagazinata in pamant, printr-un sistem de conducte, si transformarea acesteia, cu ajutorul unui compresor, in energie termica. Sistemul se aseamana cu instalatia unui frigider, cu exceptia faptului ca, in cazul caldurii, principiul se inverseaza.


Fie ca e vorba de renovarea unei locuinte sau de amenajarea unei constructii noi - precum si a anexelor aferente - societatea noastra vine in intampinarea clientilor cu produse noi si second-hand in domeniul tamplariei PVC, LEMN SI ALUMINIU
- ferestre si usi termopan
- usi de interior
- mobila de baie si bucatarie
- usi de garaj din aluminiu

De asemenea, societatea noastra incurajeaza folosirea resurselor regenerabile ale planetei prin sistemele de incalzire cu panouri solare tip tuburi vidate si cu pompe de caldura.