Telefon: 0259.432.156
                 0723.291.676

Email: office@leondar.ro


Contact: 0259.432.156


» Produse second

Leondar va pune la dispozitie urmatoarele produse second hand:

- Geamuri din lemn si PVC
- Usi de interior
- Ventiloconvectoare
- Calorifere
- Mobila de bucatarie
- Usi Pvc


» Oferta luni

Leondar vinde un stoc mare de lemn stratificat "Eucalipt" la o calitate superioara la pretul de 450 Euro/ Metru Cub.


» Ferestre si Usi din PVC, Aluminiu si Lemn

Din fisier pvc


» Usi interior

descriere ferestre


» Rolete si Plase de insecte
dasd
teadsadas
dsadas
trebuie modificat» Mobila baie si bucatarie

Ideea conefectionari de mobila pentru baie si bucatarie a pornit de la cererea tot mai accentuata a clientilor nostri. Usile de mobila sunt din MDF (Medium-density fibreboard) produse in Germania si sunt foliate in diferite culori iar restul mobilierului este din pal melaminat. Firma noastra dispune de un stoc marit de mobila confectionata dar preluam si comenzi.


» Usi Rulou

Usile de garaj au lamele din aluminiu de 77 mm inaltime si 18,5 mm grosime izoloate cu spuma poliuretanica si se ruleaza intr-o carcasa siutata deasupra sinelor prin care culiseaza lamelele (ca si o roleta). Se livreaza cu motor care poate fi actionat de la telecomanda (2 buc) sau de la tastele expuse pe carcasa receptorului.

Detalii suplimentare usi de garaj din aluminiu
Lista de preturi


» Panouri Solare si Pompe de caldura

Descriere - lUnga


» Ferestre si usi din lemn de eucalipt

TOT CEEA CE DORESTI SA AFLI DESPRE EUCALIPT


» Usi si ferestre din PVC pe profilul VEKA


SOFTLINE 70AD este un sistem disponibil atat in varianta necoplanara, cat si in varianta semicoplanara, avand adancimea profilului de 70mm, doua garnituri de etansare si o geometrie interna impartita in 5 camere de izolare. Sistemul SOFTLINE 70AD are un design clasic, cu muchiile usor rotunjite.

Cu sistemul SOFTLINE 70AD se pot realiza toate tipurile de ferestre cu deschidere interioara, inclusiv culisante in plan paralel. Mai mult, SOFTLINE 70AD permite realizarea de ferestre cu deschidere exterioara.

Sistemul SOFTLINE 70AD este intercompatibil cu sistemul SWINGLINE, in toc, cercevea, montant si bagheta. Sunt disponibile toate profilele auxiliare in sistem complet.

Din punct de vedere static, se pot realiza in conditii de garantie ferestre oscilobatante intr-un singur canat cu o suprafata maxima de 2,25 m2 (cercevea: Lmax = 1,4 ml; Hmax = 2,5 ml) pentru ferestrele albe si cu o suprafata maxima de 2 m2 (cercevea: Lmax = 1,3 ml si Hmax = 2,5 ml) pentru ferestrele color.

Valorile optime ale izolarii termice, de pana la Uw de 1,0 W/m2K, se pot obtine in functie de tipul de vitraj termoizolant folosit.

Grosimea peretilor exteriori de 3 mm respecta cu strictete prevederile celui mai ridicat standard de calitate RAL "Clasa A" si corespunde normativului european SR EN 12608 - clasa A. Rigidizarile din otel zincat de minim 1,5 mm asigura ferestrei stabilitate si functionare indelungata. Datorita configuratiei faltului sunt posibile vitrari de la 6 mm la 42 mm (in functie de bagheta utilizata), atat pentru ramele fixe cat si pentru cele mobile.

Sistemul SOFTLINE 70AD este disponibil in aproape 50 folieri in culori RAL, in imitatii de lemn sau in folieri metalice termorefractare, pe ambele fete, numai in exterior sau numai in interior. De asemenea, sistemul permite placari cu aluminiu.


» Usi si ferestre din PVC pe profilul TROCAL 70


Protecție termică optimă, consum redus de energie necesar încălzirii locuinței.

Ferestrele cu sistemul TROCAL 70 sunt compatibile cu toate tipurile de feronerie. Balamalele pe toc sunt prinse și în armătură, fapt ce garantează funcționarea îndelungată.

Printr-o dispunere specială a pereților interiori în aripa ferestrei TROCAL 70 se obține o rezistență suplimentară la torsiune, independent de armătura existentă în profil.

Profilele ferestrelor TROCAL 70 pot avea nu numai culori simple și netede ci pot fi extinse și la diferite nuanțe care imită fibra lemnului.

Coeficient de izolare termică – valoare U Uf = 1,3 W/m2K Uw până la 0,84 W/m2K (în funcție de configurație, dimensiuni și tipul de geam) Posibilități de vitrare: 24-52 mm Izolare acustică: Coeficient de izolare acustică de până la Rw (C,Ctr) = 30 (-1;-4) db Performanţe testate: Rezistența la încărcarea dată de vânt (EN 12211:2001): Clasa C5/B5 (fereastra 1 canat oscilo-batant) Clasa C4/B5 (fereastra 2 canaturi oscilo-batante) Etanșeitate la apă (EN 1027:2001): Clasa E1500 (fereastra 1 canat oscilo-batant) Clasa E900 (fereastra 2 canaturi oscilo-batante) Permeabilitate la aer (EN 1026:2001): Clasa 4 Acțiunea forțelor de operare: Clasa 1 Rezistența la șocuri (EN 13115): Clasa 2 Rezistența la efracție (EN 13115): Clasa de siguranță WK2


» Usi si ferestre din PVC pe profilul TROCAL 76AD si TROCAL 76MD


TROCAL 76AD

Solutia pentru orice fel de stil arhitectonic: Datorita geometriei optime a profilelor din cadrul sistemului InnoNova 70 AD classic si elegance, se obtine o senzatie accentuata de spatiu liber si o estetica a fatadelor, rezolvand astfel profesional nivelul celor mai exigente preferinte.

Acest sistem se evidentiaza prin doua nivele de etansare - unul interior si altul exterior ce asigura o etansare elastica permanenta intre aripa si tocul ferestrei in scopul unei protectii termice si fonetice perfecte.

Faltul ferestrei este foarte usor de curatat Pretentiile in crestere privind economia de energie au fost rezolvate de Trocal InnoNova 70 AD care asigura o valoare a transferului termic de Uf = 1,3 W/m2K. Aceasta realizeaza un raport optim intre economie si protectia mediului. O mai buna izolare termica cu un nou sistem de 5 camere. Aceasta serie satisface cele mai exigente cerinte de izolare termica. TROCAL – INNONOVA 70 AD are 5 camere si o grosime de 70 mm. Buna izolare termica se obtine si datorita faltului geamului care are adancimea de 20 mm. TROCAL – INNONOVA 70 AD are un design atragator. Garniturile de geam din exterior si din interior sunt la acelasi nivel. Aripa si tocul se imbina armonios una pe altul. Contururile exterioare sunt absolut aceleasi. Datorita formelor rotunjite, faltul tocului se poate curata usor. Uf reprezinta noul coeficient de transfer termic pentru profilele PVC calculat conform normativelor germane DIN EN ISO10077-1/2000.11. Uf a fost masurat conform incercarii EN 12412-2/2001.02.


» Usi si ferestre din PVC pe profilul KBE88


Din dorinta de a atinge un nivel calitativ superior, Trocal este intr-o continua inovare a produselor sale si ne prezinta astazi noua sa tehnologie "Trocal 88+".

Constructia inteligenta a noului profil asigura o imbunatatire iesita din comun a valorilor pentru termoizolatie, fonoizolatie si siguranta. Fiind de asemenea un sistem complet reciclabil, bazat pe o formula Calciu-Zinc 100% Fara Plumb, cu o durata de viata de peste 50 de ani, Trocal 88+ se adapteaza celor mai exigente dorinte estetice si configurative impuse de designul arhitectilor moderni de pretutindeni.

Cu o libertate completa a designului, Trocal 88+ deschide noi posibilitati atractive pentru lucrarile moderne de constructie, oferind un nivel ridicat de eleganta si o perfectiune a proportiilor, devenind astfel un ghid al viitorului.

Tehnologie complexa cu 6 camere, avand o adancime de 88mm atat in toc cat si in cercevea. Camerele sunt dimensionate astfel incat sa asigure o izolatie optima;

Confort imbunatatit prin coeficienti Uw superiori, care asigura temperaturi ridicate la nivelul suprafetelor si reduc pericolul de formare a condensului;

Coeficient de transfer termic Uf = 1,0 W/m2K (cu otel, fara termoizolatie);

Recomandat caselor pasive Uf < 0,8 W/m2K (cu termoizolatie suplimentara)

Termo-garnitura de mijloc;

Trei garnituri de etansare ce asigura o protectie superioara impotriva ploii torentiale si a vantului;

La baza tocului exista un cant de picurare pentru a indeparta eventuala apa din condens;

Fixarea profilelor complementare este imbunatatita datorita sistemului de clipsare si etansare cu garnitura coextrudata. Garnitura inovatoare a faltului de cercevea asigura o termoizolatie suplimentara;

Fonoizolatie imbunatatita in comparatie cu sistemele de 70mm;

Spectru ridicat de vitrificare (24-46/54) sticla speciala pentru fonoizolatie si siguranta (vitrificare tripla);

Protectie mai buna la efractie datorita fixarii speciale a blocatorului;

Durata indelungata de viata si robustete gratie statisticii imbunatatite;

Fixarea ferestrelor se face printr-o zona special creata pentru diblu;

Intretinere usoara datorita dispunerii feroneriei in zona protejata din spatele garniturii mediane.


» Usi moderne placate cu Aluminiu - profile nemtesti de inalta calitate» Paneluri decorative

Paneluri decorative de inalta calitate fabricate cu tehnologie italiana. Fisierul PDF se poate mari dand click pe lupa cu + si se poate descarca in coltul din partea dreapta sus a documentului - simbolizat printr-o sageata intoarsa cu varful in jos.


» Mobilier stil baroc la preturi imbatabile intre 10% si 15% reducere in lunile martie si aprilie

Aici gasiti mobilier stil baroc

Toate anunturile utilizatorului Emil: Mobila aduse din Germania/Italia , - Etajer pe stejar sau nuc ( mdf ) - Cuier metalic suspendat...» chat dati click pe ,, Let's talk'' in coltul din dreapta josFie ca e vorba de renovarea unei locuinte sau de amenajarea unei constructii noi - precum si a anexelor aferente - societatea noastra vine in intampinarea clientilor cu produse noi si second-hand in domeniul tamplariei PVC, LEMN SI ALUMINIU
- ferestre si usi termopan
- usi de interior
- mobila de baie si bucatarie
- usi de garaj din aluminiu

De asemenea, societatea noastra incurajeaza folosirea resurselor regenerabile ale planetei prin sistemele de incalzire cu panouri solare tip tuburi vidate si cu pompe de caldura.