Telefon: 0259.432.156
                 0723.291.676

Email: office@leondar.ro


Contact: 0259.432.156

Usi si ferestre din PVC pe profilul TROCAL 76AD si TROCAL 76MDTROCAL 76AD

Solutia pentru orice fel de stil arhitectonic: Datorita geometriei optime a profilelor din cadrul sistemului InnoNova 70 AD classic si elegance, se obtine o senzatie accentuata de spatiu liber si o estetica a fatadelor, rezolvand astfel profesional nivelul celor mai exigente preferinte.

Acest sistem se evidentiaza prin doua nivele de etansare - unul interior si altul exterior ce asigura o etansare elastica permanenta intre aripa si tocul ferestrei in scopul unei protectii termice si fonetice perfecte.

Faltul ferestrei este foarte usor de curatat Pretentiile in crestere privind economia de energie au fost rezolvate de Trocal InnoNova 70 AD care asigura o valoare a transferului termic de Uf = 1,3 W/m2K. Aceasta realizeaza un raport optim intre economie si protectia mediului. O mai buna izolare termica cu un nou sistem de 5 camere. Aceasta serie satisface cele mai exigente cerinte de izolare termica. TROCAL INNONOVA 70 AD are 5 camere si o grosime de 70 mm. Buna izolare termica se obtine si datorita faltului geamului care are adancimea de 20 mm. TROCAL INNONOVA 70 AD are un design atragator. Garniturile de geam din exterior si din interior sunt la acelasi nivel. Aripa si tocul se imbina armonios una pe altul. Contururile exterioare sunt absolut aceleasi. Datorita formelor rotunjite, faltul tocului se poate curata usor. Uf reprezinta noul coeficient de transfer termic pentru profilele PVC calculat conform normativelor germane DIN EN ISO10077-1/2000.11. Uf a fost masurat conform incercarii EN 12412-2/2001.02.


Fie ca e vorba de renovarea unei locuinte sau de amenajarea unei constructii noi - precum si a anexelor aferente - societatea noastra vine in intampinarea clientilor cu produse noi si second-hand in domeniul tamplariei PVC, LEMN SI ALUMINIU
- ferestre si usi termopan
- usi de interior
- mobila de baie si bucatarie
- usi de garaj din aluminiu

De asemenea, societatea noastra incurajeaza folosirea resurselor regenerabile ale planetei prin sistemele de incalzire cu panouri solare tip tuburi vidate si cu pompe de caldura.